Ενα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορούν να συμβούν σε μια γυναίκα, που φροντίζει να είναι περιποιημένη, είναι το φριζάρισμα των μαλλιών της. Φαντάσου να είσαι έτοιμη να βγεις στις διακοπές και όχι μόνο, και η τρίχα… να αυτονομείται, και να μη στρώνει με τίποτα.

Για να αποφύγεις μια τέτοια εκνευριστική κατάσταση υπάρχουν κάποια τρικ που μπορεί να υιοθετήσεις και εξειδικευμένα προϊόντα hairstyling, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις:

Κύρια είναι η μάσκα μαλλιών, που πρέπει να την βάζουμε το καλοκαίρι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν πολύ, μπορείς να την χρησιμοποιείς και πιο συχνά γιατί μάλλον αυτό που τους λείπει είναι η ενυδάτωση.

Επίσης θα σε βοηθήσουν τα διάφορα λάδια μαλλιών. Οσο είναι ακόμα βρεγμένα από το λούσιμο τα μαλλιά σου τοποθέτησε στις άκρες λαδάκι,που θα βοηθήσει να κλειδώσει η τρίχα την φυσική της υγρασία.

Λαδάκι μπορείς να αναμίξεις και με ζελέ μαλλιών και να το τοποθετήσεις πάντα στις άκρες.

Απέφυγε τα προϊόντα που περιέχουν νερό και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα, καθώς εντείνουν την αφυδάτωση.

Ετσι ή αλλιώς πρόσεξε πως στεγνώνεις τα βρεγμένα μαλλιά σου. Απέφυγε το τρίψιμο και χρησιμοποίησε την πιο μαλακιά πετσέτα που διαθέτεις.

Επίσης, φρόντισε να χτενίζεις συχνά τα μαλλιά ώστε τα φυσικά έλαια της τρίχας να διανέμονται σε όλο το μήκος της. Χρησιμοποίησε μία βούρτσα κατάλληλη για τον τύπο μαλλιών σου.

Την περίοδο των διακοπών και όποτε βλέπεις ότι φριζάρουν, να μην τα ταλαιπωρείς περισσότερο, με περίπλοκα χτενίσματα, προϊόντα άγνωστης προέλευσης που τα επιβαρύνουν και άλλο, και πιστολάκι. Αφησέ τα να στεγνώνουν φυσικά.

Πάντα να χρησιμοποιείς εξειδικευμένα προϊόντα hairstyling.