Εβδομάδα ανασυγκρότησης και αναθεωρήσεων αυτή που ολοκληρώνεται, προσφέρει στο κλείσιμό της τη δυνατότητα σε όσους κόλλησαν σε πρόσωπα και καταστάσεις, αφού ξεκαθαρίσουν τα πράγματα,συνδέοντας παρελθόν με παρόν, να προχωρήσουν μπροστά. Παράλληλα η Αφροδίτη στο Ζυγό λειτουργεί εξισορροπητικά αναδεικνύοντας τη σημασία της συντροφικότητας και δυναμώνοντας σχέσεις με γερές βάσεις.

Επηρεάζονται πιο πολλοί Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.Κατά τα λοιπά, καθώς η Σελήνη σήμερα Παρασκευή κάνει Σύνοδο με τον Δία και Τρίγωνο με Ποσειδώνα, ζώδια της Γης και του νερού του πρώτου δεκαημέρου, μπορούν να υλοποιήσουν σχέδια και σκέψεις. Ειδικότερα:

Κριέ χρειάζεσαι αποσυμπίεση οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις τη βραδιά και το Σαββατοκύριακο για να γεμίσεις μπαταρίες συντροφιά με το ταίρι σου ή με φίλους.

Ταύρε για να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις κάνε τις συζητήσεις που απαιτούνται για οικονομικά στη δουλειά και στο σπίτι.

Δίδυμε προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αλλά βρες χρόνο για τον σύντροφό σου.

Καρκίνε μην αφήνεις κούραση να σε καταβάλει, αξιοποίησε λογική και ένστικτο για να διαμορφώσεις εικόνα για τα θέματα που σε απασχολούν.

Λέοντα η συζήτηση με τον σύντροφό σου πάντα κάπου βγάζει, οπότε φρόντισε να την πραγματοποιήσεις. Παράλληλα φρόντισε να διασκεδάσεις.

Παρθένε η ζωή σου έχει μπει σε άλλη φάση, και η διάθεσή σου έχει βελτιωθεί. Φρόντισε να απολαμβάνεις την καθημερινότητα.

Ζυγέ να γεμίσεις μπαταρίες και να πάρεις τις ανάσες που χρειάζεσαι, γιατί ακόμη έχεις θέματα ανοιχτά, που πρέπει να επιλυθούν.

Σκορπιέ μην παραμελείς τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, δούλεψε με σύστημα στη δουλειά και ανοίξου σε νέες γνωριμίες, μιας και η διάθεση για φλερτ αυξάνεται.

Τοξότη ευνοούνται οι κουβέντες για τα επαγγελματικά σου σχέδια και γενικά για το πώς θέλεις να διαμορφώσεις την καθημερινότητά σου. Ολα εξαρτώνται από σένα.

Αιγόκερε η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, οπότε βρες χρόνο για τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και για διασκέδαση.

Υδροχόε είσαι στο μεταίχμιο, φρόντισε να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, και να ξεκουραστείς, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία όσα σε απασχολούν.

Ιχθύ αντιμετώπισε τις ανασφάλειες σου μένοντας στα γεγονότα στα διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Γενικότερα το κλίμα βελτιώνεται.