Μία θέση για τον τελικό των κρίκων έκλεισε με το «καλημέρα» ο Λευτέρης Πετρούνιας, στην αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής ανδρών-εφήβων στη Γλασκόβη.
Στους κρίκους, πάντως, ο Λευτέρης Πετρούνιας έδειξε ότι θα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου ευρωπαϊκού τίτλου του, παρότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό ώμο: Ο «άρχοντας των κρίκων» πήρε 15,133 βαθμούς (1ος στη μέχρι στιγμής κατάταξη του αγωνίσματος), εκτελώντας πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6,30. Ο βαθμός εκτέλεσης δεν ήταν ο υψηλότερος δυνατός για τα στάνταρ του «χρυσού» Ολυμπιονίκη (8,833), ωστόσο η συγκομιδή του θα τον φέρει σίγουρα μέσα στην οκτάδα των φιναλίστ και ενδεχομένως με την καλύτερη βαθμολογία του προκριματικού.
- Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΑΕ – Στο επίκεντρο ο ασφαλής επαναπατρισμός των Ελλήνων
- Συναγερμός στο Ακρωτήρι στην Κύπρο – Λήξη συναγερμού λέει η Λευκωσία
- Δεν αστειεύεται ο Πούτιν – Η ένταση στη Μέση Ανατολή και ο ανταγωνισμός από Κίνα και Ινδία δημιουργούν νέα ενεργειακή αβεβαιότητα στην ΕΕ






