Οι δηλώσεις από τουρκικής πλευράς δεν είναι υποβοηθητικές για την επανάληψη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ωστόσο, ο Κύπριος υπουργός ανέφερε ότι η ελληνοκυπριακή κοινότητα επικεντρώνεται στην ουσία. «Δεν μας ενδιαφέρει το παιγνίδι επίρριψης ευθυνών ή οι δημόσιες δηλώσεις», τόνισε.
Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι από τις επαφές της απεσταλμένης του γ.γ. του ΟΗΕ Τζέιν Λουτ, θα κριθεί, αν υπάρχουν τα δεδομένα για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που έμειναν, πριν από έναν χρόνο στο Κραν Μοντανά.
Σχόλια
Τελευταία Νέα
- «Η ευθύνη για την πατρίδα αφορά όλους»: Βίντεο-πρόσκληση του ΓΕΣ για την εθελοντική στράτευση των γυναικών – Η διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής
- Η ΕΕ διαθέτει 100 εκατομμύρια ευρώ σε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
- Τορούν 2026: Με Τεντόγλου – Καραλή κι ακόμη έξι αθλητές η αποστολή για το Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου