Λείπει η διάρκεια στον ΠΑΟΚ, όπως έδειξε και στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό με τη Στεάουα Βουκουρεστίου (2-1), κάτι όμως που είναι λογικό και πολύ συνηθισμένο σε τέτοια περίοδο της προετοιμασίας.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε φουριόζα στο ματς και ήδη στο πρώτο δεκάλεπτο είχε προηγηθεί με 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια (5′) και με γυριστό σουτ του Ελ Καντουρί, με την μπάλα να κοντράρει στον Μπαλάσα και να πηγαίνει στα δίχτυα (10′). Οι μηχανές που δούλευαν στο φουλ στα πρώτα 25-30 λεπτά και κράτησαν γενικά υψηλό ρυθμό μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έριξαν στροφές στο δεύτερο μέρος, κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά και τη μείωση του σκορ από τον Μαν, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λανθασμένο γύρισμα του Μάτος και την ασυνεννοησία Κρέσπο και Πασχαλάκη. Ο τελευταίος πάντως λίγο αργότερα απέτρεψε την ισοφάριση, ενώ το φιλικό έκλεισε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ (Ενρίκε).

Χαλαρά οι μουντιαλικοί

Ο Λουτσέσκου κράτησε την πρώτη ομάδα μέχρι το 72′ όπου έκανε μαζικές αλλαγές, όμως δεν χρησιμοποίησε τους μουντιαλικούς Πρίγιοβιτς και Ουάρντα που ακολουθούν ακόμη ξεχωριστό πρόγραμμα.

«Βήμα με βήμα. Ο Πρίγιοβιτς είναι πιο εύκολη περίπτωση. Μόλις 10 ημέρες έχει κάνει διακοπές. Θα βοηθήσει πιο άμεσα. Ο Ουάρντα μπορεί να επιστρέψει γρήγορα στην καλή του φυσική κατάσταση. Εχει την ποιότητα και πρέπει επειδή πέρυσι έλειπε να προσαρμοστεί πιο εύκολα» είπε για τους δύο στην κάμερα της Nova ο ρουμάνος τεχνικός.