Η Renault προσφέρει και αυτό το καλοκαίρι τον ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες μοντέλων της γαλλικής φίρμας, δωρεάν έλεγχο σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα της.

Η συγκεκριμένη ενέργεια που αποτελεί τμήμα της συνολικής πολιτικής After Sales της εταιρείας, αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το ήδη υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της φίρμας, και είναι ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία του οχήματος τους.

Ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος, όπως γνωρίζουν και οι οδηγοί, είναι ιδιαίτερα χρήσιμος, κυρίως πριν τις διακοπές, όπου το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Έτσι, μέσω του Renault Total Care Summer, ελεγχο συνολικά 25 σημεία του αυτοκινήτου, τα οποία περνούν από ενδελεχή έλεγχο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κύκλωμα ψύξης και λίπανσης του κινητήρα, το σύστημα πέδησης, αλλά βεβαίως και το σύστημα κλιματισμού, τα οποία θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν από τις υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις προνομιακές τιμές των πακέτων συντήρησης και επισκευής του Renault Total Care, ή του Renault Total Care 5+ (στην περίπτωση που το όχημα του είναι ηλικίας άνω των 5 ετών), γνωρίζοντας παράλληλα εκ των προτέρων το συνολικό κόστος που θα απαιτηθεί (εργασία, ανταλλακτικά, Φ.Π.Α.).

Επίσης, στα πλαίσια του Renault Total Care Summer που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, εποχιακά αξεσούρ για όλα τα μοντέλα της γκάμας θα προσφέρονται με όφελος έως 20%.