Πέρυσι το Αμερικανικό Oπεν ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές ως προς τα ποσά που θα μοιράζονταν οι συμμετέχοντες τενίστες και οι νικητές και μάλιστα ανήλθαν στο ρεκόρ των 48 εκατομμυρίων δολαρίων. Ειδικά για τους νικητές του τουρνουά το ποσό αυξήθηκε κατά 200.000 δολάρια σχετικά με πρόπερσι και ανέβηκε στα 3,5 εκατομμύρια, ενώ σε κάθε γύρο υπήρξε αύξηση κατά 10% περίπου.

Eφέτος, ανακοινώθηκαν κι άλλες αλλαγές, που αυτή την φορά αφορούν τους ίδιους τους αγώνες, καθώς το US open, που θα διεξαχθεί από 27 Αυγούστου έως και 9 Σεπτεμβρίου, θα γίνει το πρώτο Grand Slam, που θα έχει την δυνατότητα πλήρους χρήσης της τεχνολογίας «hawk-eye» σε όλα τα γήπεδα.

Έτσι, σε μονά, διπλά και μεικτό, οι παίκτες και οι παίκτριες θα έχουν την δυνατότητα να καταφεύγουν σε αυτό, όταν έχουν αμφιβολίες για την απόφαση των διαιτητών. Οι διοργανωτές εκτιμούν πως έτσι θα αποτραπούν οι διαμαρτυρίες και σε πολλές περιπτώσεις, οι εκρήξεις των αθλητών.

Από εκεί και πέρα, έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του δεύτερου μεγαλύτερου γηπέδου του Flushing Meadows, Louis Armstrong Stadium, το οποίο θα έχει χωρητικότητα 14.000 θέσεων και αναδιπλούμενη οροφή. Θα είναι το δεύτερο γήπεδο με οροφή στο Αμερικανικό όπεν, καθώς το 2016 είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή της πρώτης οροφής, στο Arthur Ashe Stadium.