Βολές κατά της κυβέρνησης για Σκοπιανό και «Κλεισθένη Ι» εξαπέλυσε από τη Βέροια ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Όπως τόνισε, το Κίνημα Αλλαγής ακολουθεί υπεύθυνη στάση στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, σημειώνοντας ότι «ακολουθεί την εδώ και δεκαετίες χαραγμένη εθνική γραμμή».
Μιλώντας στη Νομαρχιακή Συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι “αν και το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό, η κυβέρνηση προσπαθεί με τη στάση της να διχάσει τα κόμματα, αντί να επιτύχει εθνική συναίνεση”.

Νωρίτερα, σε συνέντευξη τύπου προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης της Ημαθίας, ο κ. Καμίνης άσκησε σκληρή κριτική στις αλλαγές που επιδιώκει να φέρει η κυβέρνηση στον τρόπο εκλογής των οργάνων της αυτοδιοίκησης.

“Αν πραγματικά ήθελαν την απλή αναλογική, θα επέφεραν σημαντικές αλλαγές και στη δομή των οργάνων και στον τρόπο διοίκησης δήμων και περιφερειών”, σημείωσε ο δήμαρχος Αθηναίων. “Αντιθέτως, αποκαλύπτοντας τη γύμνια του σε επίπεδο πολιτικής και στελεχών, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να διεμβολίσει το χώρο μας ο οποίος έχει μια ισχυρότατη εκπροσώπηση σε δημάρχους και περιφερειάρχες, γιατί πολύ απλά είναι εκείνος που διαθέτει εκείνα τα πρόσωπα που θέλει η κοινωνία” υπογράμμισε ο κ. Καμίνης.