Είναι οι τελικοί του ΝΒΑ...
Οι τελικοί των Γουόριορς με τους Καβαλίερς και μάλιστα στην τέταρτη εκδοχή τους, που για να διαφέρει από τις προηγούμενες τρεις, μια λύση υπάρχει: να λήξουν στο πι και φι, με sweep, καθότι το 4-0 είναι το μοναδικό σκορ που δεν έχει προκύψει έως τώρα στις μεταξύ τους σειρές...
Οι τελικοί των Big 4 του Γκόλντεν Στέιτ που καταφέρνουν όχι απλώς να διασώζουν, αλλά να αναβαθμίζουν τη χημεία τους, ώστε και η πίτα να μένει σωστή και οι σκύλοι (Κάρι, Ντουράντ, Τόμπσον, Γκριν) να είναι χορτάτοι.
Οι τελικοί των Καβαλίερς που πολλοί θεωρούν ότι άγονται ως πρόβατα επί σφαγήν: το πιστοποιούν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, το υποστηρίζουν οι εμπειρογνώμονες αναλυτές, το αποπνέει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα...
Μα πάνω απ' όλα, όποιος, όπως, όποτε και όπου νικήσει, (θα) είναι οι τελικοί του ΛεΜπρον Τζέιμς, που έχει μπροστά του μαζεμένες τις προκλήσεις μιας καριέρας και μιας ολόκληρης ζωής!
Σε αυτή τη σειρά τελικών, της οποίας η αυλαία ανοίγει τα χαράματα της Παρασκευής, ο ΛεΜπρον τα βάζει με όλους, με κάθε πιθανό και απίθανο αντίπαλο: με τους Γουόριορς, με τον κακό εαυτό που συχνά παρουσιάζει η ίδια του η ομάδα (η οποία κατόπιν επιθυμίας του ή έστω με την ανοχή του αναδομήθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου), με τους ενίοτε ανάξιους συμπαίκτες, με τους haters, με τα προγνωστικά, με το μειονέκτημα έδρας, με το συμβόλαιό του που λήγει, με τις ομάδες οι οποίες τον λιγουρεύονται.
Και last but not least: σε μια χώρα και σε ένα αθλητικό οικοσύστημα που αρέσκεται να αντιπαραβάλλει και να κατατάσσει τα είδωλα, ο ΛεΜπρον τα βάζει και με τον... καθρέφτη στον οποίο κοιτάζεται εδώ και χρόνια ο Μάικλ Τζόρνταν και όπως η βασίλισσα στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ τον ρωτά επιμόνως ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών!
Το εάν ο καθρέφτης θα συνεχίσει να κάνει το χατίρι του Air ή θα διαλέξει τη... Χιονάτη, θα κριθεί εν πολλοίς μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο!
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από