Ο γάμος της χρονιάς βρίσκεται στην τελική ευθεία με εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο να είναι έτοιμοι να τον παρακολουθήσουν. Χάρι και Μέγκαν θα ενωθούν κάνοντας να παραληρούν οι φαν των γαλαζοαίματων. Σε μια από τις δαπανηρότερες τελετές, και με τη βιομηχανία του θεάματος που πάντα προωθούν οι «γαλαζοαίματοι» να είναι στα φόρτε της, το ενδιαφέρον είναι πόσοι θα συντονιστούν σε τηλεοράσεις και ίντερνετ για να δουν αυτό το πραγματικό χολιγουντιανό σόου.

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ θα γίνει στις 3 ακριβώς ώρα Ελλάδος στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ.

Το μυστήριο θα παρακολουθήσουν 800 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά και σταρ όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ αλλά και ο Ντέιβιντ με την Βικτόρια Μπέκαμ.

Η νύφη που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν θα γνωρίζουμε ποιανού οίκου νυφικό θα φοράει, θα φθάσει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε τη νύχτα στην εκκλησία, μαζί με την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαν, στη συνέχεια θα ανέβει μόνη της, συνοδευόμενη από τα 10 παρανυφάκια της, τα σκαλιά που οδηγούν προς την εκκλησία, θα περπατήσει στην εσωτερική αυλή της εκκλησία και ακολούθως στην είσοδο θα την περιμένει ο πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος θα την συνοδεύσει στο εσωτερικό της εκκλησίας και θα την παραδώσει στον γαμπρό, πρίγικιπα Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα φθάσει συνοδευόμενος με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, με τα πόδια, με σκοπό να χαιρετήσουν άτομα από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

12:00 -Οι καλεσμένοι που θα παρακολουθήσουν το γάμο από τον περιβάλλοντα χώρο του κάστρου θα πάρουν θέση
12:30-14:00 -Αφιξη των 800 καλεσμένων του ζευγαριού
14:20 -Αφιξη των μελών της βασιλικής οικογένειας
14:45 -Αφιξη του πρίγκιπα Χάρι μαζί με τον κουμπάρο του πρίγκιπα Γουίλιαμ
14:55 -Αφιξη της βασίλισσας Ελισάβετ
14:59 -Αφιξη της νύφης, Μέγκαν Μαρκλ
15:00 -Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
16:00 -Θα ολοκληρωθεί η γαμήλια τελετή
16:00-16:25 -Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ με την άμαξα, θα διασχίσουν τους δρόμους του Ουίνδσορ για να χαιρετήσουν τα πλήθη
16:00 -Οι 600 καλεσμένοι στο πάρτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα προσέλθουν σε μια από τις αίθουσες εκδηλώσεων του κάστρου
16:30 -Θα προσέλθουν στο χώρο της δεξίωσης ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκ
18:30 -Η δεξίωση θα ολοκληρωθεί, οι καλεσμένοι θα αποχωρήσουν
22:00 -Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα φθάσουν στο Frogmore House όπου ο πρίγκιπας Κάρολος θα δώσει δεξίωση για 200 άτομα, προς τιμήν του ζεύγους.

O Ελληνας σεφ

Ο Έλληνας σεφ Νίκος Κουλούσιας, είναι ένας από τους 24 που έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν το μενού για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ…Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ:

«Ετοιμάζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες τώρα. Όχι από εμάς, γιατί εμείς έχουμε ολοκληρώσει τη δουλειά μας, αλλά από τους άλλους που εργάζονται για να δούμε την εικόνα που θέλουμε. Και για εμάς, για την ομάδα είναι κάτι εντελώς καινούριο. Εμείς είμαστε από τον Μάρτιο εδώ και συνεχώς ήμασταν με ένα χαρτί και ένα στιλό. Γιατί δεν είναι μόνο αν θα τους αρέσει (το μενού) αλλά είναι και το πως και με τι υλικά θα μπορέσουμε να δουλέψουμε. Είχαμε φτιάξει περίπου 50 μενού μέχρι να αποφασίσει ο επικεφαλής το τι θα περιέχει τελικά».

Ο ίδιος είπε ότι το μενού θα σερβιριστεί σε περίπου 650 άτομα… Όσο για το τι θα περιέχει;

«Με το μενού, θα ταξιδέψουμε το ζεύγος στα παιδικά τους χρόνια. Θα υπάρχουν βέβαια κάποιες συνταγές που δε μπορούμε να τις αποφύγουμε που έχουν ονομαστεί από τη βασιλική οικογένεια, κλασικές βρετανικές συνταγές, μετά από αυτό όμως μας έδωσαν το ελεύθερο να κάνουμε ό,τι νομίζουμε εμείς και εμείς θέλαμε να τους δώσουμε αυτό το παιδικό, αυτό που τους άρεσε όταν ήταν παιδιά».

Μάλιστα, αποκάλυψε, ότι το μενού θα περιέχει και ελληνικά προϊόντα και μάλιστα, με τη συγκατάθεση του πρίγκιπα Κάρολου!

«Στο μενού θα υπάρχει και κρόκος Κοζάνης σε κάποιο επιδόρπιο, θα παίξει ρόλο και το ελληνικό ελαιόλαδο, αφού πρόσφατα ο πρίγκιπας Κάρολος επισκέφθηκε την Ελλάδα και τελευταία στιγμή μας έδωσε το οk να βάλουμε και ένα ελληνικό στοιχείο στο μενού αυτό».

Ο σεφ είναι στην ομάδα που είχε μαγειρέψει και για τον γάμο των Ουίλιαμ και Κέιτ