Δεν θα μπορούσε ο Δήμος Γλυφάδας παρά να συμμετέχει στον πρώτο Αττικό Αγώνα Δρόμου, έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου, που συνδυάζει άθληση και προσφορά, τον οποίο διοργανώνει την Κυριακή (20/5) το «Oλοι Μαζί Μπορούμε» και θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και ώρα σε 22 Δήμους της Αττικής.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5 χιλιομέτρων και δυναμικού βάδην 5 χιλιομέτρων. Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα oloimaziboroume.gr ή στο https://www.viva.gr/tickets/sports/1os-attikos-agonas-dromou όπου υπάρχει η επιλογή είτε για τον αγώνα τρεξίματος είτε δυναμικού βάδην.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αγοραστούν άμεσα τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας.

Ο αγώνας δρόμου ξεκινάει στις 9 το πρωί (στις 09:15 το δυναμικό βάδην) και το σημείο εκκίνησης είναι μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο, επί της Διαδόχου Παύλου. Οι δρομείς θα περάσουν μέσα από το γήπεδο Γκολφ και θα τερματίσουν και πάλι στην παραλία της πόλης.