Θέλετε να εργαστείτε στο εξωτερικό; Με διαβατήριο τη γνώση γερμανικής γλώσσας, μπορείτε να εργαστείτε στο στο τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης, αυτό της Φρανκφούρτης. Το αεροδρόμιο με πάνω από 65 εκατ. επισκέπτες ετησίως αναζητά προσωπικό για την ενίσχυση της ομάδας εργαζομένων του. Για τον λόγο αυτό στις 25, 26 και 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν Ημέρες Συνεντεύξεων στη Θεσσαλονίκη από την κοινοπραξία διαφόρων συμβουλευτικών εταιρεία στη Γερμανία και στην Ελλάδα, την aero-jobs, με σκοπό την εύρεση των κατάλληλων ανθρώπων για τις ακόλουθες θέσεις:

Οδηγοί λεωφορείων, χειριστές αποσκευών εδάφους, συνοδοί επιβατών, οδηγοί οχημάτων μεταφοράς αποσκευών και χειριστές αποσκευών αεροσκάφους.

Οδηγοί λεωφορείου: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν έγκυρο δίπλωμα, αλλά και άδεια οδήγησης οχήματος κατηγορίας Δ/DE, code 95. Θα πρέπει να έχουν καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας, αλλά και καθαρό μητρώο. Οσοι προσληφθούν θα λαμβάνουν καθαρό μισθό 1.400-1.600 ευρώ σύμφωνα με τη συλλογική σύμβαση.

Χειριστές αποσκευών εδάφους και χειριστές αποσκευών στο αεροσκάφος: Φυσική αντοχή και δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες θα πρέπει να έχουν όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν μια από τις συγκεκριμένες θέσεις. Επίσης θα πρέπει να έχουν καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο.

Απαιτείται η κατοχή διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Β/3. Οι προσληφθέντες θα λαμβάνουν μισθό 1.260-1.400 ευρώ.

Συνοδοί επιβατών: Ευγένεια, φιλικοί τρόποι και προσεγμένη εμφάνιση, θα πρέπει να διαθέτουν, μεταξύ άλλων, όσοι απασχοληθούν ως συνοδοί επιβατών, καθώς και αναλάβουν την υποστήριξη και βοήθεια ηλικιωμένων, επιβατών, με αναπηρία και ατόμων με μειωμένη κινητικότητα, αλλά και τη μεταφορά των επιβατών με ηλεκτρικά οχήματα ή αναπηρικά αμαξίδια. Επίσης θα πρέπει να έχουν δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Β/3, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες αλλά και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Οσοι προσληφθούν θα υπογράψουν συμβόλαιο αορίστου χρόνου πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Θα ακολουθήσουν μια εβδομάδα θεωρητική εκπαίδευση και τρεις εβδομάδες πρακτική εκπαίδευση. Ο μισθός ανέρχεται στα 1.500-1.700 ευρώ καθαρά. Οδηγοί οχημάτων μεταφοράς αποσκευών: Καλή γνώση αγγλικών και γερμανικών θα πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι για τη συγκεκριμένη θέση, όπως επίσης και καθαρό ποινικό μητρώο. Απαιτούνται ολοκληρωμένες σπουδές και δίπλωμα κατηγορίας Β/3.

Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης και ο μισθός ανέρχεται στα 1.260-1.400 ευρώ. Για όλες τις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν επίδομα βάρδιας για νυχτερινή εργασία, Κυριακές και αργίες. Θα έχουν δωρεάν μηνιαία κάρτα συγκοινωνιών όλο τον χρόνο, δωρεάν πάρκινγκ στο αεροδρόμιο, έκπτωση στα εστιατόρια του προσωπικού, αλλά και δωρεάν μαθήματα γερμανικής γλώσσας καθώς και συνεχή εκπαίδευση. Επίσης η εταιρεία αναλαμβάνει στη βοήθεια εύρεσης κατοικίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στοinfo@aero-jobs.com.