Πυρομαχικά εντοπίστηκαν το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή του Πλατάνου, στην Αιγιάλεια.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, τα πυρομαχικά εντοπίστηκαν από πολίτη τη στιγμή που ψάρευε και αμέσως μετά ειδοποίησε το Λιμενικό τμήμα Αιγίου.
Έπειτα από έρευνα που έγινε στη θαλάσσια περιοχή, βρέθηκαν συνολικά 42 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62mm και εννέα γεμιστήρες, με εμφανή ίχνη οξείδωσης, καθώς επίσης και δύο δερμάτινες φυσιγγιοθήκες.
Τα πυρομαχικά φυλάσσονται από το Λιμενικό τμήμα Αιγίου, ενώ ενημερώθηκε υπηρεσία του Στρατού, στην Πάτρα.
- Πτώση αεροσκάφους στην Τουρκία: Ελληνίδα πολίτης επέβαινε στο μοιραίο Falcon, επιβεβαιώνουν οι τουρκικές Αρχές
- Λιβύη: Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ανατολική και τη Δυτική Λιβύη, για τον θάνατο του αντιστράτηγου Μοχάμεντ αλ Χαντάντ
- Καταρρακτώδης βροχή στην Αθήνα: Δρόμοι «ποτάμια» και διακοπές ρεύματος – Live η πορεία των φαινομένων







