Με αντικείμενο τα μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ η τρίτη οργανωτική σύσκεψη ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο 12/5 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρόντες ήταν ο Μ. Γαβριηλίδης, μέλος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ και υπεύθυνος για το κύπελλο, ο Λ. Θωμαΐδης, πρόεδρος της επιτροπής ασφάλειας της ΕΠΟ, ο Α. Δέδες, εκτελεστικός γραμματέας της ομοσπονδίας, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος κ. Βουτσελάς, επικεφαλής μέτρων τάξης του τελικού, καθώς και εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ.

Η Ελληνική Αστυνομία, δια του επικεφαλής των μέτρων τάξης του τελικού, Ταξίαρχου κ. Βουτσελά, γνωστοποίησε τα εξής:

* Κανένας οπαδός δεν θα πλησιάσει το ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο.
* Θα υπάρξει πολλαπλός έλεγχος εισιτηρίων και ταυτοπροσωπίας σε όλους τους οπαδούς των φιναλίστ που θα μετακινηθούν με πούλμαν στα Μάλγαρα, τις Αφίδνες και κατά την άφιξή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο έλεγχος θα γίνει από την ΕΛ.ΑΣ.
* Τα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στις 15.00 στις Αφίδνες και κατόπιν θα ξεκινήσει η κίνησή τους προς το ΟΑΚΑ με συνοδεία δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.
* Εντός του ΟΑΚΑ θα υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση των χώρων με παρουσία διμοιριών στον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες και τον περιβάλλοντα χώρο.
* Η ασφάλεια στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια αποτελεί αντικείμενο αποκλειστικά της ΕΛ.ΑΣ.

Εντός των επομένων ωρών θα ξεκινήσουν τα έργα στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να υλοποιηθούν οι παρεμβάσεις που ζήτησε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία στο μεταξύ διενήργησε δύο ακόμα αυτοψίες στον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από