Άστατος και κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές θα είναι ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ενώ την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις, ενώ κάποιες βροχές αναμένονται στην Κρήτη.

M.Σάββατο 07-04-2018

Kαιρός: Αστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιδιδες. τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 , στα ανατολικά 4 με 6 και στο αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ, πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Κυριακή του Πάσχα 08-04-2018

Καιρός: στην ανατολική και νοτιά νησιωτική χωρά νεφωσες παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη οπού είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Ανεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από τη νύχτα.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια.

Δευτέρα του Πάσχα 09-04-2018

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Ανεμοι: στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.