Το συμπίλημα των δηλώσεων του Ζοζέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Σεβίλλη στο Ολντ Τράφορντ, που επέφερε τον αποκλεισμό των Κόκκινων Διαβόλων από το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κάνει έξαλλους τους οπαδούς της ομάδας του, πολλοί εκ των οποίων ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του.

Με μία αλλοπρόσαλλη ρητορική, ο Πορτογάλος πάλαι ποτέ Special One ουσιαστικά τρολάρισε την ομάδα του, ενώ το BBC έγραψε πως ο Μουρίνιο δεν μπορεί να κάνει τον προπονητή.

Ενα από τα memes των οπαδών της Γιουνάιτεντ που απαιτούν να απολυθεί ο Μουρίνιο τοποθετεί το κεφάλι του Πορτογάλου στη θέση του Ιβάν Σαββίδη και με το πιστόλι στη ζώνη σχεδόν έτοιμο να το τραβήξει, αντιδρά στον αποκλεισμό.

Ο ακριβοπληρωμένος προπονητής της Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι αυτό που συνέβη στους Κόκκινους Διαβόλους έχει ξανασυμβεί με θύτη τον ίδιο, θυμίζοντας τις ήττες της αγγλικής ομάδας από την Πόρτο και τη Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο που ήταν υπεύθυνος της τεχνικής ηγεσίας τους!

Την αποτυχία της Γιουνάιτεντ δεν άφησε ασχολίαστη  ο όψιμος εχθρός του Μουρίνιο, ο Φρανκ ντε Μπουρ.

«Ο Μουρίνιο μπορεί να λέει πως είμαι ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτός ξόδεψε ένα δισ. στερλίνες και η ομάδα του παίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Η αποτυχία της Γιουνάιτεντ αλλά και η κόντρα του με τον Μουρίνιο φαίνεται ότι ανοίγουν την πόρτα στον Πολ Πογκμπά για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ την αντίθετη πορεία ίσως ακολουθήσει ο Μάρκο Βεράτι.