Στην υποβολή μήνυσης μήνυση κατέθεσε κατά του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία "Μάξιμος Σαράφης" προχώρησε τακτική καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Mένη Μαλλιώρη, το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis , χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε άλλο στοιχείο.

Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης
ενώ ως ηθικοί αυτουργοί καταμηνύονται άγνωστα προς το παρόν πρόσωπα.

Η καθηγήτρια της Ψυχιατρικής στην πολυσέλιδη μήνυσή της, με την οποία ορίζει ως πληρεξούσιο δικηγόρο της τον κ. Γιάννη Παπαδογιαννάκη, υποστηρίζει ότι η αναφορά του ονόματός της χωρίς άλλα στοιχεία στην κατάθεση του μάρτυρα "Μάξιμου Σαράφη" είναι συκοφαντική και ψευδέστατη.

«Ουδέποτε, αναφέρει στη μήνυσή της, έλαβα από οποιοδήποτε οιαδήποτε ποσά και ουδόλως γνωρίζω τον κ. Φρουζή», ενώ σε άλλο σημείο της μήνυσης επισημαίνεται ότι "ουδέποτε μετείχα σε συνέδρια η σε μελέτες από εταιρείες» ενώ η κυρία Μαλλιώρη, αναφερόμενη εκτενώς στο επιστημονικό της έργο και την επιστημονική της παρουσία στο εξωτερικό
και στη χώρα μας σημειώνει ότι "δεν διαθέτει καν ιδιωτικό ιατρείο".

Επίσης, τονίζει ότι «δεν άσκησα καμία επιρροή στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκου, δεν ήμουν κρατικός αξιωματούχος του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά απλό μέλος του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από