Με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις Βρυξέλλες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εξελίξεις στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), ενόψει της σημερινής άτυπης Συνόδου Κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, στην οποία πρόκειται να θέσει το ζήτημα ο πρόεδρος της Κύπρου και αναμένεται να τοποθετηθεί ο έλληνας Πρωθυπουργός, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στις επαφές που θα έχουν στο περιθώριο της Συνόδου.

Ο κ. Τσίπρας ανέβασε στο twitter φωτογραφία από τη συνάντηση με τον κ. Αναστασιάδη κι έγραψε: «Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη στις Βρυξέλλες, πριν την αυριανή Σύνοδο Κορυφής».

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Baskettalk