Η νέα σειρά BMW X3 θα χρησιμοποιεί τα ελαστικά ADVAN Sport V105 της Yokohama. Έτσι, μετά από μια σειρά κορυφαίων διακρίσεων για το ελαστικό, , η συμφωνία και με το εργοστάσιο της BMW, για τον σχετικό εφοδιασμό της γραμμής παραγωγής του νέου μοντέλου της σειράς X3 είναι γεγονός.

Η νέα BMW X3, η οποία έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Νοέμβριο στη Βόρεια Αμερική και θα κυκλοφορήσει σταδιακά και στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου, θα εφοδιαστεί με ελαστικά διαστάσεων 225/60R18 104W ή 245/50R19 105W, ανάλογα με την έκδοση.

Το ADVAN Sport V105 είναι ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης που αναπτύχθηκε από την YOKOHAMA, κυρίως για χρήση σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Το ελαστικό προσφέρει εξαιρετική οδηγική εμπειρία, σε συνδυασμό με απόλυτη άνεση και ασφάλεια. Εκτός από την νέα BWM X3, έχει τοποθετηθεί ως εργοστασιακό ελαστικό σε αυτοκίνητα κύρους και υψηλών επιδόσεων, όπως τα Audi RS6 και RS7, καθώς και στα Mercedes - Benz CLS και S-Class, απολαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο, την αναγνώριση που του αξίζει.

Επίσης, η YOKOHAMA προμηθεύει με αγωνιστικά ελαστικά υψηλής απόδοσης τις ομάδες της BMW που μέχρι σήμερα έχουν γνωρίσει τεράστιες επιτυχίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από