Με τον Γιάννη Μασούρα να κρατάει τα γκέμια, το άλογο της Λάρισας σηκώθηκε σούζα στον δρόμο προς τα ημιτελικά του Κυπέλλου για 8η φορά.

Ο 21χρονος παίκτης άλλαξε το μομέντουμ και του δεύτερου προημιτελικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που κρίθηκε στην παράταση στο AEL FC Arena (3-2).

Στην κανονική διάρκεια προβλήθηκε το έργο των Ζωσιμάδων από την ανάποδη. Αυτή τη φορά προηγήθηκε η Λάρισα (11′ Κρίζμαν) και ανέτρεψαν το σκορ οι Ηπειρώτες με δύο εκτελέσεις φάουλ του Πέδρο Κόντε (22′, 82′) στέλνοντας το ματς στον έξτρα χρόνο. Μάλιστα, ο Ισπανός (που είχε δράσει και στο πρώτο ματς) θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ήρωα, αν δεν αστοχούσε στο 89′ απέναντι από τον Μπόζοβιτς. Στην παράταση ο Μασούρας από δεξί μπακ έγινε χαφ και με σουτ διαμόρφωσε σκορ πρόκρισης για την ΑΕΛ (2-2) στο 99′. Ηταν το τρίτο του γκολ (όσα και ο Κόντε) στα προημιτελικά, αφού είχε υπογράψει και την ανατροπή 1-2 στους Ζωσιμάδες. Τελικά, η ΑΕΛ έφτασε και στο 7 στα 7 απέναντι στον ΠΑΣ στο Κύπελλο με το πέναλτι του Αντονι Φατιόν στο 108′ (3-2).