Βαθμολογική απώλεια για την ΑΕΚ στην 18η αγωνιστική της Super League, καθώς έμεινε στο 0-0 εναντίον της ΑΕΛ στη Λάρισα..

Ο Μανόλο Χιμένεθ άλλαξε και πάλι τερματοφύλακα. Αυτή τη φορά έπαιξε ο Μπάρκας, αντί για τον Τσιντώτα. Παρότι είχε την κατοχή της μπάλας σε πολύ μεγάλο ποσοστό, η Ενωση παρουσίαζε σαφέστατη αδυναμία στον δημιουργικό τομέα και ως εκ τούτου όλη η επιθετική της παρουσία συνοψίζεται σε ένα σουτ του Μπακασέτα, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ στο 34΄. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΛ έπαιξε πολύ πιο έξυπνα, αφήνοντας χώρους και απειλώντας στις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους με Ναζλίδη και Κρίζμαν στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, με το ματς όμως γρήγορα να βυθίζεται ξανά στη μετριότητα. Σκληρά μαρκαρίσματα, ένταση, πάθος ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά όμως έλειπαν οι ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περιμένοντας να τους παρουσιαστεί η μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην μαζική αμυντική γραμμή της ΑΕΛ. Μια ευκαιρία που δεν ήλθε ποτέ κι έτσι η επιθετικά ακίνδυνη ΑΕΚ, άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Λάρισα.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Λαγός, Γκόλιας, Ρέντζας, Φατιόν, Μασούρας, Χούμπτσεφ, Μπόζοβιτς – Αραούχο, Λιβάγια

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς (53΄λ.τρ. Μασούρας), Μιλοσάβλιεβιτς, Κρίζμαν (86΄ Χούμπτσεφ), Ναζλίδης (90+2΄ Περόνε)

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Κονέ, Μοράν, Λιβάγια (76΄ Κλωναρίδης), Χριστοδουλόπουλος (68΄ Μασούντ), Μπακασέτας, Αραούχο.