Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε η 26χρονη Ηλιάννα Σταμαδιανού που είχε εξαφανιστεί από τον Ασωπό Λακωνίας. Η οικογένεια της άτυχης Ηλιάννας είχε από την πρώτη στιγμή εκφράζει φόβους για την ζωή της καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η εξαφάνιση της 26χρονης κοπέλας είχε κινητοποιήσει όλες αυτές τις ημέρες όχι μόνο την οικογένεια και τους φίλους της, αλλά και μεγάλο αριθμό ατόμων που θέλησαν να βοηθήσουν τις έρευνες.

Ο επίλογος ήταν τραγικός, αφού την Πέμπτη η άτυχη οδηγός εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο όχημα, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Τηγάνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr έχει στηθεί στην περιοχή μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σωρού της, την οποία εντόπισε μέσα στο λευκό αυτοκίνητο ψαράς της περιοχής.

«Οι προσπάθειες εντοπισμού σταματούν εδώ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα’θελαμε. Η Ηλιάννα μας δεν είναι πια εδώ. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας. Η Αστυνομία θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση» έγραψε φίλη της Ηλιάννας στην ομάδα αναζήτησης που είχε δημιουργηθεί στο Facebook.