Είναι πράγματι Αστέρας και λάμπει στο πνεύμα των εορταστικών ημερών. Εχει πατήσει το γκάζι και η ξέφρενη κούρσα των Αρκάδων καλά κρατεί καθώς η ομάδα της Τρίπολης πέρασε νικηφόρα και από τη Ριζούπολη. Ο Αστέρας νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα, σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα βάζει τις «κάλτσες» του. Καλύτερα, για ν’ ακριβολογούμε, τα βάζει ο Καλτσάς του.

Ο ακραίος επιθετικός του Αστέρα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων καθώς οδήγησε την ομάδα του στην πολύ σημαντική επιτυχία κόντρα στον Απόλλωνα. Πέτυχε τα δύο γκολ του Αστέρα (20′ και 80′) και είχε την ασίστ στον Μανιά για τη φάση του 2-1 (70′). Τι άλλο μπορούσε να ζητήσει ο Παντελίδης από τον Καλτσά; Τίποτε περισσότερο. Πολύ απλά τα έκανε όλα και μάλιστα με τρόπο εξαιρετικό.

Ο Απόλλωνας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος και προσπάθησε ν’ αντιδράσει στηριζόμενος στις προσωπικές ενέργειες του Αλμπάνη. Ο νεαρός άσος των γηπεδούχων είναι αυτός που ξεχωρίζει και ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους για την Ελαφρά Ταξιαρχία. Ηταν όμως ξεκάθαρο πως η ομάδα που είχε τον πρώτο λόγο για το ματς ήταν ο Αστέρας.

Επίτευγμα Παντελίδη

Ο Αστέρας εντυπωσιάζει με τις συνεχόμενες νίκες του και αν μη τι άλλο οφείλει να σταθεί κάποιος στη δουλειά του προπονητή του. Ο Σάββας Παντελίδης έχει αναμορφώσει τους Αρκάδες και όλοι στην Τρίπολη αναγνωρίζουν τη συμβολή του στην αναγέννηση του Αστέρα. Παρουσιάζει έργο με δουλειά και χωρίς πολλά λόγια.

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές (75′ Μάατσι), Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Ελμπάζ, Ανιέτε, Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Χουάρες (81′ Κιταμπάλα), Κούρος.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (86′ Σελίν), Τόνσο, Τσιλιανίδης (57′ Ισνάλντο), Μανιάς (77′ Τσουκαλάς).