Το… κόστος για τη νίκη επί του Ολυμπιακού για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν μια εσπευσμένη εισαγωγή στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Κυριακής. Οπως αποκάλυψαν χθες «ΤΑ ΝΕΑ», ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε ισχυρούς πόνους στο στομάχι και οι γιατροί που τον εξέτασαν του έκαναν εισαγωγή προκειμένου να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση για γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και χθες πήρε εξιτήριο. Μάλιστα πρόλαβε να βρεθεί στο τελευταίο μέρος της προπόνησης των Πρασίνων.

Σε αυτή δεν έλαβε μέρος ο Τσάβες, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Στον Παναθηναϊκό, αφού πέρασε το ντέρμπι και μετά τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη ακολουθεί διακοπή για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής, δεν θέλουν να πιέσουν τον αργεντινό άσο και να ρισκάρουν υποτροπή.

Επιθυμούν ο Τσάβες να ολοκληρώσει την αποκατάσταση του τραυματισμού του και να δουλέψει περισσότερο στη φυσική κατάσταση ώστε να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.