Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς «έκλεψε» τη δόξα από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα Μάρκο Βελλίδη (κατέβασε τα ρολά) και χάρη στο δικό του γκολ (στο 55′) ο ΠΑΟΚ κατέκτησε (1-0) τους τρεις βαθμούς, διατηρώντας το αήττητο ακόμη και στην «άδεια» Τούμπα με την έκτη επικράτηση σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες από την αρχή της σεζόν: δύο νίκες στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σε μια συζήτηση με τους παίκτες μου, τους έδωσα το παράδειγμα της Τσέλσι το 2004 που κέρδιζε με 1-0, αλλά και η Ιντερ του Μουρίνιο είχε κάνει κάτι παρόμοιο. Είμαστε στη διαδικασία να φτιάξουμε κάτι και να βγάλουμε μια πνευματική επιθετικότητα στο παιχνίδι μας» σχολίασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας για τη δυσκολία στο σκοράρισμα, ενώ ο MVP της αναμέτρησης Δημήτρης Πέλκας είχε άλλο σκεπτικό γύρω από το ζήτημα του γκολ και αναφέρθηκε επίσης στην ανανέωση του συμβολαίου του:

«Φτωχό, ξεφτωχό το σκορ, πρέπει να νικάμε ακόμη και έτσι. Είτε με 1-0 είτε με 16-0, αυτό που μετράει είναι η νίκη. Είναι μεγάλη ευθύνη το περιβραχιόνιο και θα δίνω το 200% για να δικαιώσω όσους με πιστεύουν. Σχεδόν έχει κλείσει το θέμα του συμβολαίου μου. Τα έχουμε βρει σε όλα και είμαι πολύ χαρούμενος».

ΠΑΟΚ: Ρέι, Λέοβατς, Βαρέλα, Σαμπράνο, Μάτος, Τσίμιροτ, Μαυρίτσιο (68′ Σάκχοφ), Πέλκας (65′ Λημνιός), Βιεϊρίνια (75′ Μακ), Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68′ Βιντάλ), Γαρουφαλιάς (61′ Σολτάνι), Λίλα (43′ Μανθάτης), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης.