Η συνέντευξη Τύπου ήταν προγραμματισμένη προκειμένου να γίνει παρουσίαση του νεοπροσληφθέντος τεχνικού του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, ωστόσο εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λούμπος Μίχελ. Ακριβώς επειδή ήταν έτοιμος και πρωτίστως προδιατεθειμένος να απαντήσει σε καίρια ζητήματα (μεταξύ των οποίων και μεταγραφικά), για τα οποία δεν ήταν αρμόδιος να μιλήσει ξεκάθαρα ο σέρβος προπονητής.

Για την πολύκροτη υπόθεση επιστροφής του Βιεϊρίνια, ο σλοβάκος πρώην διαιτητής ξεκαθάρισε ότι έχει γίνει ήδη ένα πρώτο ραντεβού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ότι τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του στον Δικέφαλο είναι γνωστά και ότι πλέον το θέμα άπτεται της βούλησης του ιδιοκτήτη της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, καθώς «αυτό που εγώ έχω προτείνει είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ». Ο Μίχελ αναφέρθηκε στην περίπτωση του μέσου Ν’Ντόι που επίσης ενδιαφέρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι μια υπόθεση που θα προχωρήσει μόνον εφόσον πωληθεί ο Τσίμιροτ, ενώ επιβεβαίωσε την απόκτηση τερματοφύλακα που θα προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στη θέση και θα ανταγωνιστεί σκληρά τον Γλύκο για τη θέση του βασικού, όταν ο διεθνής γκολκίπερ επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οσον αφορά το τιμώμενο πρόσωπο, τον τεχνικό στον οποίο ο Σλοβάκος έδωσε τη σκυτάλη επιλέγοντάς τον μέσα από μια λίστα περισσότερων από δέκα προπονητών, έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές, δίχως να αποφεύγει την παραδοχή του μεγάλου στόχου. «Με έφεραν εδώ για να κάνω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Αυτός είναι ο στόχος, αυτή και η απαίτηση από μένα» δήλωσε ο Στανόγεβιτς, τονίζοντας παράλληλα ότι «είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ που βρήκα, έχω ό,τι χρειάζομαι, στο ποδόσφαιρο όμως πάντα θα απαιτούνται προσθήκες για να γίνεις καλύτερος».