- Μητσοτάκης για Ιράν: Η περαιτέρω κλιμάκωση πρέπει να αποφευχθεί – Απόλυτη προτεραιότητα η ασφάλεια των Ελλήνων στην περιοχή
- Ιράν: Ποιοι θεωρούνται διάδοχοι του Χαμενεΐ και ποια η σύνθεση της μεταβατικής διοίκησης
- Άννα Διαμαντοπούλου στο Face2Face: Όχι σε συνεργασία με δυνάμεις που δεν εκφράζουν τον κεντρώο χώρο – Γιατί το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται «καθηλωμένο»
Τελευταία Νέα
Τα μετάλλια πέφτουν βροχή στην αγκαλιά της Αννας Κορακάκη ύστερα από κάθε της συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση. Αυτή τη φορά σειρά είχε το Μόναχο σε έναν ακόμα αγώνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Σκοποβολής.
Η χρυσή (στα 25 μ.) και χάλκινη (στα 10 μ.) ολυμπιονίκης μας του Ρίο στόχευσε κέντρο (και βάλε!) στον τελικό των 10 μ. αεροβόλου, κατακτώντας για πρώτη φορά σε αυτό το αγώνισμα του Παγκόσμιου Κυπέλλου το χρυσό μετάλλιο. Παράλληλα είχε πάρει και το χάλκινο στα 25 μ. και επιστρέφει, ως συνήθως, με δίδυμο μεταλλίων.
Η 21χρονη αθλήτρια, αν και ολοκλήρωσε από την τρίτη θέση τη σειρά των πρώτων βολών στα 10 μ., στον δεύτερο γύρο κατάφερε να πραγματοποιήσει εκπληκτική εμφάνιση, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση πίσω από την Κινέζα Λιν. Στον γύρο αποκλεισμού, η Κορακάκη ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της φτάνοντας στον τελικό απέναντι στην Ουκρανή Κόστεβιτς.
Εκεί επικράτησε με βολές 8.7 και 10.3 αντίστοιχα (9.9 και 9.8 είχε η αντίπαλός της).
Σχόλια
Τελευταία Νέα






