Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ θα υπάρξουν το Σάββατο 6 Μαΐου, στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Τιθορέας - Λιανοκλαδίου.

Εξαιτίας των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, για 24 ώρες (από ώρα 04.00 Σαββάτου έως 04.00 Κυριακής), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα αναγκαστεί να μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τρένα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Τιθορέας - Λιανοκλαδίου και αντίστροφα.

Δεν θα επηρεαστούν οι βραδινές αμαξοστοιχίες που αναχωρούν Παρασκευή στις 23.55 από Αθήνα (αμαξοστοιχία 600) και στις 23.00 (αμαξοστοιχία 601) από Θεσσαλονίκη.

Επίσης, το Σάββατο 6 Μαΐου, οι αμαξοστοιχίες 1510 με ώρα αναχώρησης 19.17 από την Αθήνα προς το Λιανοκλάδι και 1511 με ώρα αναχώρησης 06.49 από το Λιανοκλάδι προς την Αθήνα θα καταργηθούν.

Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 07.00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στον σταθμό της Τιθορέας μέχρι το Λιανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τρένο, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχα, οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05.13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στον σταθμό του Λιανοκλαδίου μέχρι τη Τιθορέα και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τρένο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από