Τη νέα γραμμή στις Κυκλάδες, με το πλήρως ανακαινισμένο πλοίο «Νήσος Σάμος», εγκαινιάζει αύριο Παρασκευή 31 Μαρτίου η ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways, όπου το επιβατικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει τέσσερις φορές την εβδομάδα από Πειραιά για Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη.

Η διαφορά που γίνεται με τη νέα γραμμή, σύμφωνα με το insider.gr είναι ότι το βαπόρι θα ξεκινάει κατά τους θερινούς μήνες τις βραδινές ώρες στις 11:45, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο κομμάτι επισκεπτών για τα νησιά που φθάνουν τις απογευματινές κυρίως ώρες με πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και από το λιμάνι της Πάτρας, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaways Αντώνης Αγαπητός ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο πλοίο θα έχει δρομολόγια από Πειραιά κάθε Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή και από Σαντορίνη κάθε Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή και Κυριακή. Τόνισε ότι έως τις 15/06 το «Νήσος Σάμος» θα αναχωρεί από την πύλη Ε-3 στις 4:30 το απόγευμα ενώ από τις 15/06 και μετά και καθ’όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού οι αναχωρήσεις του θα γίνονται στις 11:45 το βράδυ, προκειμένου ο επισκέπτης να μπορεί να κερδίζει τη μέρα στο νησί που θα θέλει να καταλύσει. Tο «Νήσος Σάμος» μετά την αναχώρησή του στις 11:45 το βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά θα φθάνει στην Πάρο στις 4:45 τα ξημερώματα, στις 5:45 στη Νάξο και στη Σαντορίνη στις 9 το πρωί.

«Η δουλειά η δική μου και της διοίκησης της Hellenic Seaways είναι η συνεχής προσπάθεια για την πρόοδο της εταιρείας. Αυτό πασχίζουμε τα τελευταία χρόνια και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Αγαπητός, σχολιάζοντας τις πρόσφατες αντιδράσεις της διοίκησης των Μινωικών που έχει το 48,53% των μετοχών της HSW.

Σημειώνεται ότι οι Μινωικές Γραμμές με δελτίο τύπου είχαν ζητήσει πριν από λίγες ημέρες την έκταση σύγκληση των μετόχων της εταιρείας της HSW, ενώ έκαναν λόγο για αγορές και πωλήσεις πλοίων της που στερούνταν στρατηγικού πλάνου.