Ο Μίκαελ Σκίμπε δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, είχε παράπονα από τον Γερμανό διαιτητή Μπριχ για την αποβολή του Ταχτσίδη, αλλά υποστήριξε ότι πρέπει να είναι όλοι υπερήφανοι για την απόδοση της ελληνικής ομάδας.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ χρόνια πολλά στους Έλληνες. Είναι άσχημο που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αν και την αγγίξαμε. Όπως ήρθε το αποτέλεσμα φάνηκε για εμάς σαν ήττα, όπως φάνηκε το ίδιο και με το αποτέλεσμα κόντρα στην Βοσνία. Θέλω να πω ότι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την αποβολή του Ταχτσίδη. Η πρώτη κάρτα ήταν σωστή, η δεύτερη δεν υπήρχε και έτσι έδωσε στους Βέλγους πλεονέκτημα», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός που αναφέρθηκε και στις απουσίες που θα έχει η εθνική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βοσνία.

«Μέχρι τότε έχουμε αρκετό καιρό και καλούς παίκτες. Ελπίζουμε να μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε με άλλους καλούς. Πρέπει να συγχαρούμε την ομάδα μας εκ βάθους καρδιάς για την εμφάνιση. Όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι», τόνισε ο Σκίμπε στην COSMOTE TV.