Tη δυνατότητα λήψης – αποστολής SMS αλλά και πραγματοποίησης κλήσεων ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία αρχίζουν να έχουν οι συνδρομητές της Cosmote, μέσω της νέας υπηρεσίας Cosmote WiFi Calling.

Οπως υποδηλώνει και το όνομα της υπηρεσίας, οι συνδρομητές της εταιρείας, όταν βρίσκονται σε κλειστό ή άλλο χώρο με περιορισμένο σήμα 4G, μπορούν να δρομολογούν τις κλήσεις ή τα μηνύματά τους μέσω οποιουδήποτε WiFi δικτύου, ανεξάρτητα από τον πάροχο και τον κάτοχό του. H δρομολόγηση των κλήσεων και των SMS γίνεται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται ο συνδρομητής να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια από την πλευρά του.

H νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και αφορά τους πελάτες της εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι σε 4G σύνδεση. Η υπηρεσία θα είναι αρχικά διαθέσιμη για συσκευές Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge σε πελάτες συμβολαίου, και σύντομα θα επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες συσκευές και συνδρομητές.

H υπηρεσία Cosmote WiFi Calling ενσωματώνει τις τεχνολογίες Voice over WiFi και Voice over LTE και μαζί όλα τα οφέλη της IP τηλεφωνίας μέσω κινητού δικτύου.

VDSL 50Mbps με επιπλέον 5,50 ευρώ. Στο μεταξύ, τη δυνατότητα αναβάθμισης της Internet σύνδεσης του σπιτιού τους σε VDSL με επιπλέον 5,5 ευρώ έχουν οι συνδρομητές των προγραμμάτων Cosmote Home Double Play 24Mbps (πάγιο άνω των 30 ευρώ). Εναλλακτικά, οι πελάτες Cosmote με το ίδιο ποσό μπορούν να αναβαθμίσουν την ταχύτητά τους σε COSMOTE Home Speed Booster, που συνδυάζει την ταχύτητα της σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης με την ταχύτητα του δικτύου κινητής 4G, μέσω της τεχνολογίας Hybrid Access.