Η τρίτη ισοπαλία του Παναθηναϊκού στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος έκανε να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής για τους οπαδούς του Τριφυλλιού, οι οποίοι μη μπορώντας να ανεχθούν την (για πολλοστή φορά) κάκιστη εικόνα των Πρασίνων απέναντι στον Λεβαδειακό, αμέσως μετά τη σπουδαία απόκρουση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου σε τετ α τετ του Μάντζιου στο 71′ δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και συνθήματα. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η ένταση των οργισμένων φωνών μόλις ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης που σφράγισε το 0-0. Οι ποδοσφαιριστές έμειναν στο κέντρο του γηπέδου για να χειροκροτήσουν τον κόσμο, που όμως ανταπέδωσε με ένα μακρόσυρτο «ου», αποδοκιμασίες και ύβρεις. Ουδείς γλίτωσε, ούτε καν ο –συνήθως στο απυρόβλητο –Μπεργκ, ο οποίος απώλεσε στο 65′ τη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε ο ΠΑΟ σε διάστημα 90 λεπτών.

Περίπου 100 οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια (προφανώς) με άγριες διαθέσεις, αλλά προτού ξεσπάσουν εναντίον των παικτών και της διοίκησης πρόλαβε και έσβησε τη φωτιά ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ενώπιον των φίλων της ομάδας ακούγοντας τα παράπονά τους για την «ντροπιαστική εικόνα», την «έλλειψη πάθους» αλλά και την απουσία των διοικούντων, «των πραγματικών υπευθύνων για την παρούσα κατάσταση» όπως τόνισαν. «Το γνωρίζω ότι είναι δύσκολο αλλά χρειάζεται υπομονή. Το εύκολο είναι να διαλυθούμε και να μη γίνει τίποτα. Θέλετε να αποδοκιμάσετε; Λογικό είναι, σας καταλαβαίνω. Αλλά το να πάμε ο ένας απέναντι στον άλλο θα είναι ό,τι χειρότερο για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι» είπε ο «Λύμπε» στους οπαδούς, οι οποίοι αποχώρησαν.

Την ίδια ώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τον οποίο οι οπαδοί καλούσαν να τους διώξει όλους, αναλάμβανε την ευθύνη της γκέλας. «Δεν θα κατηγορήσω κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου που δεν έδωσα παρακίνηση και μεγαλύτερο εγωισμό στην ομάδα. Εγώ φταίω κι εγώ θα πρέπει να βρω τις λύσεις και να είστε σίγουροι ότι θα τις βρω. Κάποιοι δεν αντέχουν την πίεση» δήλωσε ο εβρίτης κόουτς, ο οποίος περιμένει μέχρι αύριο βράδυ που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο τρεις με τέσσερις προσθήκες. Ηδη υπάρχει συμφωνία για την επιστροφή (με δανεισμό) του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη προχωρημένες επαφές με έναν αμυντικό μέσο και έναν δημιουργικό χαφ, ενώ αναζητείται και ένας σέντερ φορ μετά το ναυάγιο με τον Σουηδό Ισακ.

Παναθηναϊκός: Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (76′ Ρέις), Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (65′ Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (58′ Ρινάλντι), Μπεργκ.

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (70′ Καψάσκης), Γιακουμάκης (83′ Τόπι), Καλτσάς, Καραχάλιος, Μάντζιος (90′ Βασιλείου).