Ο Απόλλων Σμύρνης παρέμεινε αήττητος στην κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ, από όπου όμως απειλείται πλέον να πέσει καθώς η Λαμία τον πλησίασε στους δύο βαθμούς έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Ελαφρά Ταξιαρχία αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη, στο ντέρμπι της ενδέκατης αγωνιστικής που είχε αρκετή ένταση αλλά ελάχιστες φάσεις για γκολ. Το στραβοπάτημα του Απόλλωνα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία νίκησε (3-0) διά περιπάτου τον Αχαρναϊκό με γκολ των Καραγιάννη, Ντουρμισάι και Βασιλόγιαννη και διεύρυνε σε έξι τις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες της. Σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη δυάδα που δίνει το εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκα παρέμεινε και ο Αρης, ο οποίος ήταν σαρωτικός (4-0) υπό καταρρακτώδη βροχή απέναντι στον Πανσερραϊκό με σκόρερ τους Ντούνη (2), Ιντζίδη και Μιλούνοβιτς.

Στα άλλα ματς της χθεσινής ημέρας: Πανθρακικός – Αγροτικός Αστέρας 0-1, Πανελευσινιακός – Καλλονή 3-1, Σπάρτη – Παναιγιάλειος 0-0, Καλλιθέα – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2, Χανιά – Αιγινιακός 3-2, ενώ δεν διεξήχθη η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Κισσαμικό.

Βαθμολογία: Απόλλων Σμύρνης 27, Λαμία 25, Αρης 23, ΟΦΗ 21, Αγροτικός Αστέρας 19, Αχαρναϊκός 14, Σπάρτη 14, Πανσερραϊκός 13, Τρίκαλα 12, Παναιγιάλειος 12, Κισσαμικός 12, Πανθρακικός 11, Χανιά 10, Αιγινιακός 10, Αναγέννηση Καρδίτσας 9, Καλλιθέα 8, Πανελευσινιακός 6, Καλλονή 6.