Τέσσερα κιλά φρέσκα ψάρια τη μέρα χρειάζονται οι τρεις πελεκάνοι που φροντίζει ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «Άνιμα»! Γι’ αυτό το λόγο ο σύλλογος προσβλέπει για άλλη μια φορά στην υποστήριξη των πολιτών. Και τους καλεί να στείλουν ένα sms – ή και περισσότερα ακόμη καλύτερα, όπως τονίζει – στο 54574 γράφοντας anima2 (τιμή 2,51ευρώ ανά μήνυμα) προκειμένου να εξασφαλίσει την τροφή τους.

Συγκεκριμένα στην «Άνιμα» βρίσκονται δύο αργυροπελεκάνοι με συμπτώματα δηλητηρίασης, ένας από την Πιερία (αποστολέας Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης, όπου έμεινε μια εβδομάδα για περίθαλψη) και ο άλλος από το Μεσσολόγγι (αποστολέας Φορέας Διαχείρισης λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου). Έπίσης ο Σύλλογος φροντίζει κι έναν νεαρό ροδοπελεκάνο που ήλθε από τη Ρόδο με σκίσιμο στο πόδι (αποστολέας Διεύθυνση Δασών Ρόδου).

Το βιντεάκι που έχει αναρτήσει η «Άνιμα» στο facebook με τον πελεκάνο να…καταπίνει ψάρια με απίστευτη ταχύτητα είναι χαρακτηριστικό!

H«Πόλη μου»κοντά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο facebookΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Instaneaγια καθημερινή και άμεση ενημέρωση