Τρία μοντέλα έτοιμα να κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας. Το μικρό crossover , το 2008, το 3008 και το πολλά υποσχόμενο – ως η ναυαρχίδα της φίρμας – το 5008 θα παρελάσουν στο πληθωρικό σαλόνι αυτοκινήτου στη πόλη του Φωτός!

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, το Peugeot 3008 και 5008, και σε περίοπτη θέση το αγωνιστικό 3008 DKR.

Tο νέο Peugeot 2008 εφοδιάζεται με το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control για απροβλημάτιστη κίνηση σε κάθε τύπο εδάφους. Επίσης, εξοπλίζεται με την τεχνολογία Mirror Screen, η οποία υποστηρίζει τα πρωτόκολλα επικοινωνίας MirrorLink® και Apple CarPlayTM. Η γκάμα αποτελείται από Euro6 εκδόσεις βενζινοκινητήρων PureTech και πετρελαιοκινητήρων BlueHDi εκ των οποίων τέσσερα μηχανικά σύνολα έχουν αναδειχθεί ως καλύτερα στην κατηγορία τους («Best in Class»).

To νέο 3008 έχει δυναμική εμφάνιση και προηγμένη τεχνολογία ενώ θα φέρει το νέας γενιάς i-Cockpit®. Θα ξεχωρίζουν οι σπορ εκδόσεις, GT και GT Line.

Το νέο 5008 επιστρέφει ως ένα μεγάλο 7θέσιο SUV με όπλο τους τεράστιους πολυχρηστικούς χώρους. Το 5008 SUV βασίζεται στην μεταβλητή πλατφόρμα EMP2, εφοδιάζεται με το νέο i-Cockpit®, καθώς και με πλήθος συστημάτων και τεχνολογιών.

Στον τομέα της πρακτικότητας, τα καθίσματα στην 2η σειρά είναι εντελώς ανεξάρτητα, ρυθμιζόμενα και αναδιπλούμενα, ενώ εκείνα στην 3η σειρά -εκτός από αναδιπλούμενα- μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν δημιουργώντας έναν αχανές χώρο φόρτωσης.

Το νέο 5008 έχει προγραμματισθεί να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017. Στο βίντεο, το αγωνιστικό 3008!