Ο Παναιτωλικός άλωσε το Περιστέρι και έγραψε ιστορία καθώς με τη νίκη του (2-0) επί του Ατρομήτου πανηγύρισε για πρώτη φορά στο Λεκανοπέδιο βυθίζοντας την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στην πρώτη αγωνιστική κρίση της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12′ με τον Πορτογάλο Μιγκέλ Ροντρίγκες και αφού εκμεταλλεύθηκαν τη δυστοκία των γηπεδούχων ολοκλήρωσαν τον θρίαμβό τους με ένα δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Αιγύπτιο Αμρ Ουάρντα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

«Δεν νιώθω κάποια πίεση, ούτε η ομάδα νιώθει πίεση. Οταν λύσουμε το πρόβλημα με το γκολ θα είναι όλα πολύ καλύτερα. Τώρα χρειάζεται ηρεμία και πίστη. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Εγώ δεν χάνω την πίστη μου στα παιδιά. Μπορούμε να τη γυρίσουμε την κατάσταση» σχολίασε ο Δέλλας, ο οποίος αντιμετωπίζει το πρώτο σύννεφο αμφισβήτησης, ενώ αποχωρώντας από το γήπεδο ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός δήλωσε: «Δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις εν βρασμώ».

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Μπάχα (77′ Παπαδόπουλος), Ούμπιδες, Μπρίτο (57′ Βασιλείου), Τόνσο, Γροντής (68′ Λημνιός), Λε Ταλέκ

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης (90+4′ Λεντέσμα), Κούσας, Ροντρίγκες, Μύγας, Πάουλο, Μάκος, Ουαρντά, Φερέιρα (69′ Μαρκόφσκι), Κλέσιο, Τομανέ (81′ Κουτρουμάνος).