Νέες υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό ετοιμάζει το Taxibeat, που μέσω της αντίστοιχης δωρεάν εφαρμογής για τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα και τα tablets συνεργάζεται σήμερα με έναν στόλο περίπου 4.000 ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Taxibeat, που έγινε πέντε χρονών, προσφέρει δωρεάν τη νέα έκδοση της εφαρμογής η οποία είναι διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες smartphones (iOS, Android, Windows).

Μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής, θα παρέχεται – εκτός των άλλων – και η δυνατότητα στον επιβάτη να καταχωρίζει τη διεύθυνση προορισμού του ώστε να μπορεί να έχει μια πρώτη άμεση εκτίμηση του κόστους της διαδρομής του προτού καλέσει ταξί.

Επίσης, εντός του Ιουνίου θα ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία που είναι σχεδιασμένη ειδικά για τις επιχειρήσεις (π.χ. ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώροι εκδηλώσεων και διασκέδασης). Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να καλούν ταξί για τους πελάτες τους με το απλό πάτημα ενός κουμπιού σε μια ειδική συσκευή που θα τους δοθεί δωρεάν και χωρίς να διαθέτουν απαραιτήτως smartphone ή tablet με την εφαρμογή του Taxibeat.

Επιπλέον, προετοιμάζεται το λανσάρισμα της υπηρεσίας Taxibeat Events που θα επιτρέπει στον χρήστη να προπληρώνει τις διαδρομές για τους καλεσμένους του. Με την υπηρεσία αυτή θα διευκολύνονται κυρίως οι ομαδικές μετακινήσεις που θα γίνονται στο πλαίσιο των εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Επίσης, η Taxibeat ανακοίνωσε την ενίσχυση της υπηρεσίας μεταφοράς αντικειμένων Taxibeat Boxi. Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν εξυπηρετείται μόνο από ταξί, αλλά και από περίπου 150 ιδιώτες οδηγούς με δίκυκλα, οι οποίοι αναμένεται να αυξηθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.