Η αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει στην Αθήνα, εξαιτίας της μεγάλης ροής προσφύγων και μεταναστών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα ο Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα της μεγάλης συσσώρευσης μεταναστών στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ ανέφερε ότι εξετάστηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει για την ασφάλεια των προσφύγων και την ελάφρυνση των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, τόνισε, μας πρότεινε και άλλους χώρους, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κορύφωση της προσφυγικής κρίσης.

Την αναγκαιότητα να διατηρηθεί η ψυχραιμία απ’ όλους και να βοηθηθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που συρρέουν στη χώρα μας εξέφρασε από την πλευρά του ο Γιώργος Καμίνης.

Όπως επισήμανε, η αστυνομία σε συνεργασία με τον δήμο της Αθήνας και τους κατοίκους «θα κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στους ανθρώπους που έρχονται» και θα φροντίσουν να προασπίσουν και να περιφρουρήσουν την κανονικότητα στην πόλη.