Το 2015, ήταν για την Toyota άλλη μια χρονιά επιτυχιών. Η ιαπωνική φίρμα κατάφερε στην ελληνική αγορά να κατακτήσει την πρώτη θέση στα επιβατικά οχήματα με 8.866 ταξινομήσεις, όγκος που αντιστοιχεί στο 11.7 % της αγοράς ( δηλαδή 1 στους 10 αγοράζει Toyota!), καθώς επίσης και στην πρώτη θέση των επαγγελματικών αυτοκινήτων με 1.035 ταξινομήσεις ή ποσοστό 18.3%.

Με βάση τα αποτελέσματα μιας ακόμα επιτυχημένης χρονιάς ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς κ. Αριστείδης Αραβανής ανέφερε: «Το 2015 ήταν μια χρονιά με αξιόλογη μεγέθυνση της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου κατά 7% σε σχέση με το 2014.

Kαι συνέχισε τονίζοντας ότι: Η Toyota Ελλάς και το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της πέτυχαν μία ακόμη αδιαμφισβήτητη πρωτιά αυξάνοντας το μερίδιο στο 12,2% και ενισχύοντας την ηγετική θέση της ΤΟΥΟΤΑ στην ελληνική αγορά. Επιπρόσθετα, η υβριδική τεχνολογία ΤΟΥΟΤΑ συνεχίζει να κατακτά όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη και να καλύπτει τις ανάγκες των ελλήνων καταναλωτών. Τρανή απόδειξη οι πωλήσεις των υβριδικών μοντέλων μας (Yaris, Auris, Prius) οι οποίες αυξήθηκαν κατά 140%, το 2015 έναντι του 2014»