Αναγνωρίστηκε η ταυτότητα του τρίτου καμικάζι του Bataclan από τις γαλλικές Αρχές. Πρόκειται για τον 23χρονο Φουέντ Μοχάμεντ Αγκάντ, κάτοικο Στρασβούργου, ο οποίος ανήκει στο στενό περιβάλλον του Μουράντ Φαρές, ενός εκ των κυριότερων στρατολογητών για το Ισλαμικό Κράτος στη Γαλλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien ο αδελφός του 23χρονου, ονόματι Καρίμ, βρίσκεται ήδη στη φυλακή καθώς είχε περάσει από τη Συρία για κάποιο χρονικό διάστημα το 2013 μαζί με άλλα 9 άτομα που είχαν φύγει επίσης από το Στρασβούργο.

Δύο εξ αυτών σκοτώθηκαν στις επιχειρήσεις του ISIS, ενώ οι άλλοι επτά επέστρεψαν στη Γαλλία το 2014 και άμεσα τέθηκαν υπό κράτηση. Εκτιμάται και πως ο τρίτος μακελάρης του Bataclan είχε ταξιδέψει στη Συρία και επέστρεψε κρυφά για να πραγματοποιήσει τελικά τη φονική επίθεση.

Βάσει των στοιχείων της έρευνας, ο 23χρονος κινείτο στο περιβάλλον του Μουράντ Φάρες, ενός από τους βασικούς στρατολογητές τζιχαντιστών στη Γαλλία.

Όπως γράφει η Le Parisien, ο αδελφός του Καρίμ είναι κρατούμενος μετά το πέρασμά του από τη Συρία.

Ήταν μέλος ομάδας δέκα ατόμων που αναχώρησαν από τη συνοικία του Μάιναου του Στρασβούργου το 2013 με προορισμό τη Συρία. Δύο από την ομάδα σκοτώθηκαν στη Συρία, ενώ άλλοι επτά επέστρεψαν την άνοιξη του 2014 και τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο τελευταίος της ομάδας ήταν ο Φουέντ Μοχάμεντ-Αγκαντ.