Φοβερές σκηνές εκτυλίσσονται στο βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας σε εστιατόριο του Παρισιού, που δέχτηκε την επίθεση ενός εκ των τρομοκρατών ο οποίος φαίνεται να πυροβολεί εν ψυχρώ για να εκτελέσει ανθρώπους, χωρίς να έχει τον παραμικρό δισταγμό, σαν να μην έχουν γι αυτόν καμία απολύτως αξία!

Στο βίντεο (στο τέλος της παραγράφου), που παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η Daily Mail, φαίνεται και η συγκλονιστική στιγμή κατά την οποία ο δολοφόνος-τρομοκράτης σημαδεύει με το όπλο του το κεφάλι μιας γυναίκας που βρίσκεται πεσμένη στο πεζοδρόμιο.

Το όπλο παθαίνει εμπλοκή και η γυναίκα αρπάζει την ευκαιρία να φύγει και να σώσει τη ζωή της. Πηγές της γαλλικής αστυνομίας δήλωσαν ότι «πρέπει να πρόκειται για τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου» (στην φωτογραφία που ακολουθεί διακρίνεται η γυναίκα που τρέχει για να σωθεί).

Επίσης, άλλη γυναίκα που έχει τραυματιστεί στο χέρι τρέχει να καλυφθεί πίσω από τον πάγκο του εστιατορίου, όπου την αγκαλιάζει μια από τις εργαζόμενες του καταστήματος, προσπαθώντας να την βοηθήσει.

Δράστης της επίθεσης πιστεύεται ότι είναι ο 26χρονος Σαλάχ Αμπντεσλάμ, γεννημένος στο Βέλγιο (κάτω αριστερά στην φωτογραφία που ακολουθεί). Στην κεντρική φωτογραφία φαίνεται ο τρομοκράτης που σημαδεύει τη γυναίκα. Η κάμερα εστιάζει πάνω δεξιά, όπου διακρίνεται καθαρά ότι έχει στρέψει το όπλο του προς τα κάτω. Στην δεύτερη ένθετη φωτογραφία, κάτω δεξιά, η γυναίκα τρέχει για να σωθεί αφού το όπλο του δράστη έχει μπλοκάρει!