Η Suzuki ετοιμάζει μπαράζ νέων μοντέλων τα επόμενα 5 χρόνια. Η ιαπωνική φίρμα θα επενδύσει σε 20 νέα μοντέλα για την παγκόσμια αγορά, ενώ 1-2 νέα μοντέλα το χρόνο θα προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά

Ένα από τα πρώτα της δείγματα γραφής είναι και το νέο Baleno. To νέο μοντέλο πραγματοποίησε την επίσημη εμφάνιση του στην Αυτοκίνηση 2015, που λαμβάνει χώρα στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, από τις 14 έως τις 22 Νοεμβρίου.

Το νέο Suzuki Baleno, εκτός από τη νέα του εμφάνιση πατάει σε μια νέα ελαφριά πλατφόρμα, τον νέο τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1.0lt BOOSTERJET και το νέο mild υβριδικό σύστημα SHVS της Suzuki.

Το νέο μοντέλο αναμένεται την άνοιξη του 2016. Επίσης, εκθεσιακό χώρο της Suzuki, βρίσκονται όλα τα μοντέλα της γκάμας της εταιρείας: Celerio, Swift, Swift Sport, S-Cross, Jimny και Vitara ενώ επίσης για πρώτη φορά παρουσιάζεται η νέα έκδοση Vitara S του μοντέλου που έγινε ήδη best seller καθώς το έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το αγοραστικό κοινό.

Η έκδοση Vitara S εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης BOOSTERJET 1.4 που παρέχει δύναμη και οικονομία, ενώ φέρει σχεδιαστικές αλλαγές που ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του όπως η εντυπωσιακή μάσκα από το πρωτότυπο iV4.