Το Clarity Fuel Cell, το νέο υδρογονοκίνητο όχημα κυψελών καυσίμου της Honda είναι το μοντέλο που τρέχει αυτές τις ημέρες και έχει την καλύτερη «γωνία» στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Ανάμεσα σε αυτά, το Civic Type R , το Honda NSX, και το Odyssey Hybrid.

Όπως αναφέρει και η Honda, το νέο υδρογονοκίνητο μοντέλο ενσωματώνει την σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda ενώ η συστοιχίαςκυψελών καυσίμου και του συστήματος παραγωγής ενέργειας έχει μειωθεί κατά 33% συγκριτικά με το προηγούμενο υδρογονοκίνητο FCV της Honda, το FCX Clarity.

Η συστοιχία κυψελών καυσίμου – αν και πιο συμπαγής – παράγει υψηλότερη ισχύ με μέγιστη απόδοση κυψελών καυσίμου πάνω από 100 kW και πυκνότητα ισχύος 3,1 kW/λίτρο.

Στα ατού του Clarity Fuel Cell η μεγάλη αυτονομία του, όπου με ένα γεμάτο ρεζερβουάρ πάνω από 700 χιλιόμετρα, ενώ ο χρόνος εφοδιασμού είναι στα 3 λεπτά. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνική αγορά στις αρχές του 2016.

Δίπλα του ,το ευρωπαϊκό Civic Type R με τον ισχυρότερο κινητήρα ενώ το Honda NS, το νέο σούπερ σπορ αυτοκίνητο διαθέτει κινητήρα 3.5 λίτρων, V6 με εννιάρι κιβώτιο Το νέο NSX θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του 2016.