Σκορ και θέαμα, χωρίς όμως νικητή χθες στη Λιβαδειά με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν από το 0-2, αλλά να φτάνουν τελικά μόνο μέχρι την ισοφάριση (2-2) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου με τον Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο είχε σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με αυτή που παρουσίασε τις δύο φορές που συνετρίβη 5-1 από Καλλονή και Πανιώνιο, ενώ ο Λεβαδειακός αιφνιδιάστηκε από την εξέλιξη του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν γρήγορα με δύο γκολ του Μαρκόβσκι, αρχικά στο 11′ όταν έφυγε ο σκόρερ από –καθαρά –θέση οφσάιντ και πλάσαρε εύστοχα. Στη συνέχεια, στο 20′ με νέο πλασέ εξ επαφής ύστερα από κόρνερ έπιασε στον ύπνο όλη την άμυνα της Λιβαδειάς.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ πριν από το ημίχρονο με τον Γιακουμάκη στο 40′, ενώ έφτασαν γρήγορα και στην ισοφάριση με πέναλτι του Μάντζιου που το κέρδισε ο ίδιος σε (υποτιθέμενο) τράβηγμα από τον Ντιέγκο Μπεχαράνο. Αδικη απόφαση που κόστισε μια κίτρινη στον Μπεχαράνο, ο οποίος αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη (σωστά) κίτρινη επειδή έσπρωξε τον Μιλιάζες (ο οποίος είχε και δοκάρι σε απευθείας φάουλ στο 55′) σε κοκορομαχία του τελευταίου με τον πεσμένο Βιγιαφάνες. Η διαφορά όμως είναι ότι έπρεπε να αποβληθεί και ο πορτογάλος άσος του Λεβαδειακού καθώς στην ίδια φάση είχε κλωτσήσει τον πεσμένο στο έδαφος αντίπαλό του!

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες καλός ήταν και ο βαθμός» αποφάνθηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Μαντζουράκης, ενώ ο Ακης Μάντζιος στάθηκε στην πολύ καλή αντίδραση των παικτών του μετά το 0-2.

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Τριποτσέρης (29′ Νικολάου), Στάθης, Μιλιάζες (75′ Μίνγκας), Εντουίν, Ρομέου, Ναβάρο, Φαβάλι (70′ Μάρκοβιτς), Γιακουμάκης, Μάντζιος, Γιάχιτς.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ντιέγκο Μπεχαράνο, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρουμάνος, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα (66′ Πάουλο), Βιγιαφάνες (71′ Μάρτιν), Κάπελ, Μαρκόβκσι (80′ Ουάρντα).