Καθόλου χρόνο δεν έχασε ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος από την πρώτη μέρα προπόνησης άρχισε να δίνει οδηγίες στους παίκτες που έχει στη διάθεση του, αφού αρκετοί απουσιάζουν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Daily Mirror», οι πρώτοι παίκτες που πήραν οδηγίες εν όψει του αγώνα με την Τότεναμ, είναι οι Ντάνιελ Στάριτζ και Φελίπε Κουτίνιο, με τον γερμανό τεχνικό να φαίνεται πως θα προτιμήσει τον Άγγλο για την επίθεση, αντί του Κριστιάν Μπεντεκέ.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο, ο Κλοπ τον εκτιμάει πάρα πολύ και θα του δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τον 23χρονο παίκτη, ο οποίος ενώ με τον Μπρένταν Ρότζερς είχε τάσεις φυγής, στις μέρες του γερμανού προπονητή έχει αλλάξει γνώμη.

Άλλοι παίκτες που μίλησε ο Κλοπ ήταν οι Λούκας Λέιβα, Μαμαντού Σακό και Τζέιμς Μίλνερ, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στον αγώνα με την Τότεναμ.

Ενώ συναντήσεις είχε και με τους τραυματίες, Τζόρνταν Χέντερσον, Ρομπέρτο Φιρμίνιο, Κριστιάν Μπεντεκέ και Ντέγιαν Λόβρεν. Μάλιστα για τον αρχηγό της ομάδας έχει εξαιρετική άποψη και περιμένει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις τάξεις τις Λίβερπουλ επικρατεί ενθουσιασμός για τον νέο προπονητή, αφού εκτός από τον κόσμο και οι παίκτες ανυπομονούν να γνωρίσουν και να δουλέψουν με τον νέο τεχνικό.

Οι Άνταμ Λαλάνα και Τζόρντον Άιμπ έχουν δηλώσει ανοιχτά τον ενθουσιασμό τους.

Μένει να δούμε αν όλος αυτός ο ενθουσιασμός είναι είναι αρκετός για να αρχίσει η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ να «παίρνει στροφές» ώστε να μην πάει ακόμα μια χρονιά χαμένη για τους «κόκκινους».