Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή του Λουτρακίου είχαν ως αποτέλεσμα οι κριτές να προβούν στην πρόωρη λήξη του Ράλι Ακρόπολις. Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές θεώρησαν επιβεβλημένη τη διακοπή του αγώνα, εξαιτίας της ξαφνικής νεροποντής, που έκανε απροσπέλαστες και επικίνδυνες τρεις ειδικές διαδρομές.

Παρ’ όλα αυτά, το Ακρόπολις προσμετρά, όπως προβλέπεται, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι, με αποτέλεσμα οι πρωταγωνιστές του θεσμού να βαθμολογούνται κανονικά και ο Πολωνός Καζετάν Καγιετάνοβιτς, επικρατώντας επί ελληνικού εδάφους, να στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης για το 2015, οδηγώντας ένα καλοστημένο Ford Fiesta R5. Στη δεύτερη θέση τερμάρισε τοPeugeot 208 T16 R5 των Μπριν-Μάρτιν, οι οποίοι έχασαν αρκετό χρόνο – 40 δευτερ. και την πρώτη θέση του αγώνα – όταν άνοιξε το καπό του αγωνιστικού τους.

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του Λάμπρου Αθανασούλα με Skoda Fabia RS5, που σημείωσε μια σπουδαία επιτυχία και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου. Ο Έλληνας οδηγός, ήταν ανταγωνιστικός με ένα νέο αυτοκίνητο και έδειξε δείγματα του πλούσιου ταλέντου του.