Μήνυμα αγάπης έστειλε ο Νίκος Γκάλης, ύστερα από την ολοκλήρωση του 2ου «Nikc Galis Cup», το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. «Ο λαός του Αρη έδειξε για μια ακόμη φορά με την παρουσία και τις εκδηλώσεις του προς το πρόσωπό μου ότι με αγαπά. Και εγώ τους λατρεύω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook:

«Ευχαριστώ τους φίλους του Αρη που βρέθηκαν στις κερκίδες του Nick Galis Hall και τις δυο ημέρες του τουρνουά. Ο λαός του Αρη έδειξε για μια ακόμη φορά με την παρουσία και τις εκδηλώσεις του προς το πρόσωπό μου ότι με αγαπά. Και εγώ τους λατρεύω. Ακόμη έστειλε το δικό του μήνυμα ότι δηλαδή θα είναι και φέτος κοντά στην ομάδα και θα την δώσει ώθηση και δύναμη να φτάσει στην υλοποίηση των στόχων της. Το τουρνουά το κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Η Καρσίγιακα, ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα ήταν πιο δυνατή και με περισσότερες λύσεις σε έμψυχο δυναμικό. Επιβλήθηκε δικαία στον τελικό. Ο Αρης πάντως το πάλεψε και έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης συνέθεσε κι ερμήνευσε ένα τραγούδι για τον μεγάλο Νίκο Γκάλη στο ημίχρονο του τελικού του τουρνουά που φέρει το όνομά του.