Σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων σε λεωφόρους και οδούς στο κέντρο της Αθήνας τίθενται σε ισχύ την Κυριακή, λόγω του 7ου αγώνα δρόμου και περιπάτου «Greece Race for the Cure».

Ειδικότερα, τα μέτρα θα εφαρμοστούν από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι σε:

*Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ομόνοια.
*Λ. Συγγρού, στο τμήμα μεταξύ Αθ. Διάκου και Λ. Αμαλίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.
*Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα μεταξύ Λ. Βασ. Αμαλίας και Ζαχάρωφ, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο.
*Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
*Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα από Λ. Βασ. Κωνσταντίνου προς Λ. Βασ. Αμαλίας.
*Ριζάρη, σε όλο το μήκος της, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
*Μελεάγρου, στο τμήμα μεταξύ Ησιόδου και Λ. Βασ. Κωνσταντίνου.
*Αραβαντινού, στο τμήμα μεταξύ Ησιόδου και Λ. Βασ. Κωνσταντίνου.
*Κλεάνθους, στο τμήμα μεταξύ Βασ. Γεωργίου Β΄ και Λ. Βασ. Κωνσταντίνου.
*Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
*Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα μεταξύ Λ. Βασ. Σοφίας (ξενοδοχείο «Hilton») και Λ. Βασ. Όλγας στο ρεύμα προς Λ. Βουλιαγμένης, καθώς και μεταξύ των Β. Αλεξάνδρου και Σπ. Μερκούρη στο ρεύμα προς Λ. Βασ. Σοφίας.

Επιπλέον, θα απαγορευτεί η κάθετη διέλευση των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής Λ. Βασ. Αμαλίας-Λ. Βασ. Σοφίας-αναστροφή στο ύψος της αμερικανικής πρεσβείας στη διασταύρωση με την οδό Κόκκαλη-Λ. Βασ.Σοφίας (ρεύμα ανόδου)-Λ. Βασ. Κωνσταντίνου (ρεύμα καθόδου)-Λ. Βασ. Όλγας), τις ώρες που τα τμήματά της θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων. Εξαιρούνται οι ελεγχόμενοι κόμβοι κάθετης διέλευσης Λ. Βασ. Σοφίας-Ρηγίλλης, Λ. Βασ. Σοφίας-Ξενίας και Λ. Βασ. Κωνσταντίνου-Παυσανίου.

Παράλληλα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση οχημάτων από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου έως τη μία το μεσημέρι της Κυριακής στη Λ. Βασ. Όλγας σε όλο το μήκος της, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τις λεωφόρους και οδούς αυτές κατά τις συγκεκριμένες ώρες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από