Η αγγλική εφημερίδα The Times αποκάλυψε με δημοσίευμά της, την ισχυρή πρόσθεση της Παρί Σεν Ζερμέν να επανεξετάσει την προοπτική απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι πρόκειται για ένα ασύλληπτο εγχείρημα που θα ξεπεράσει το φράγμα των 250 εκατ. λιρών, δηλαδή περισσότερα από 346 εκατ. ευρώ! Εχοντας ήδη δοκιμάσει τον περασμένο μήνα και εισπράττοντας αρνητική απάντηση από την Ρεάλ Μαδρίτης, η πρωταθλήτρια Γαλλίας, θα επιχειρήσει ξανά με την ελπίδα να υπάρξει θετική απάντηση, αυξάνοντας φυσικά την προσφορά της πλέον των 150 εκατ. ευρώ, καθιστώντας την μεταγραφή ως την πιο ακριβή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η επιθυμία του ιδιοκτήτη της Παρί Σ.Ζ Νασέρ Αλ Κελαϊφί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να υπάρχει. Ετσι φέρεται αποφασισμένος να του προσφέρει περισσότερα από 20 εκτ. ευρώ αφορολόγητα, βελτιώνοντας τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου που έχει ο Πορτογάλος με την Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως πρόσφατα ο πρόεδρος των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ χαρακτήρισε τον Ρονάλντο σύμβολο της Ρεάλ , υπενθυμίζοντας πως όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα χρειαστεί να σπάσει την ρήτρα 1 δις ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.