«Σε μισή ώρα έφτιαξα τα πιο υγιεινά μπισκότα, με βρώμη, ταχίνι και μέλι», μου είπε η συνάδελφος Μαριλένα Θεοδωράκου και φυσικά της ζήτησα τη συνταγή…

Υλικά

100 γραμ. ταχίνι

100 γραμ. βρώμη

100 γραμ. μέλι

1 κουταλάκι γλυκού κανέλα

λίγα καρύδια ή ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας (αν πρόκειται να τα φάνε μικρά παιδιά ψιλοκόψτε τα)

Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.

Τυλίξτε το μείγμα σας σε διάφανη μεμβράνη και πλάστε το με τα χέρια σας ώστε να γίνει μακρόστενο.

Βάλτε το στην κατάψυξη για 10 λεπτά.

Απλώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και προθερμάνετε τον φούρνο.

Βγάλτε το μείγμα σας από την κατάψυξη, αφαιρέστε την μεμβράνη και κόψτε το σε ροδέλες.

Τοποθετείστε τις πάνω στο ταψί και ψήστε στους 180 βαθμούς, για 10 λεπτά.

Καλή επιτυχία!